Härliga onsdag!

2010-06-23 @ 10:07:32
halllååå där ;)
tänka sig att jag är uppe vid den här tiden:D haha, har faktiskt varit uppe i en halvtimme:) solen lyser in i sovrummet så tänkte att det är väl synd att ligga och sova när de är så fint väder!:) hoppas verkligen vädret håller i sig till på midsommar!!! vore så jävla mysigt om de va fint väder, ska nämligen ut och segla på dagen, och käka midsommar lunch med älsklingen och familjen på sjön:) förhoppningsvis sola och bada också!! sen blir det grillfest hos david och malin på kvällen:) ska bli grymt kul. HT ska dit och vi blir ca 25 pers :D LÄNGTA!!
imorgon ska jag tillbaka till salongen för att fixa naglarna:) ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig just nu:p sen blir de att köpa some booze från systemet, jag & malin ska göra drinkar på midsommar;) appletinis & p2:or :D den ni;)
nää nu tänkte jag dra ut och springa lite:) sen ska jag möta upp malin och madde i stan :) ska försöka hitta något fint att ha på mig på midsommar=) sen blir det mys/filmkväll här hemma med HT :D
puss bitches=)
btw, ska nog slinga håret lite ljusare.. :p haha nu börjas de igen:p men de e ju så fint såhär till sommaren:) ska nog köpa hårfärg idag:)


På Mest i medis med en p3:a och en appletini <3