ANGELICA<3

2009-07-31 @ 02:00:27
det är ingen vanlig dag idag , NEJNEJ FÖR DET ÄR ANGELICAS FÖDELSEDAG! idag för 19 år sedan föddes en utav de vackraste människorna på denna jord, Angelica Sjölund. Att jag hade sån tur och bli så bra  vän med henne är något jag tackar för varje dag. JAG ÄLSKAR DIG ANGELICA och jag hoppas du får världens bästa födelsedag! För det är du värd - tusen gånger om! <3<3 YÄYÄ!













Du är så vacker älskade vän<3

Hemma tidigare!

2009-07-30 @ 21:57:11
Fick gå hem tidigare idag för att det inte fanns något att göra på jobbet. Har varit på en ny linje där vi tillverkar såna där små prover av parfymer ni vet, typ 1ml flaskor. Och efter rasten skulle vi byta produkt med det fanns inget material. Så då fanns det inte mycket att göra. Städade klart allt och gick hem vid 9! Skönt!
Imorgon är det redan fredag! YÄYÄ. Och det är utgång som gäller för min favorit Angelica fyller år! Får åka in till stan en snabbis efter jobbet, dock lär det inte bli en sån sen och onykter kväll (?) då ja jobbar hela helgen.. Men man ska aldrig säga aldrig när det gäller mig och festande haha!
Ikväll ska ja träffa Annelie & Frida antagligen, härligt, har inte träffat dem på läääänge! See ya.

Ett beslut är fattat.

2009-07-30 @ 02:31:55

Ville bara berätta att jag nu bestämt mig för att bli brunett igen! Detta kommer att ske nästa vecka då jag är ledig! YÄYÄ! I know you want me, you know I want cha .


och så en bild på mig och Annelie på Grabbarna Grus Beach Club i Magaluf <3


Inte världens bästa bild, men ett sånt jävla underbart minne från en utav de sista dagarna i paradiset <3

fukkin lööve it.

2009-07-29 @ 02:29:34
Yäyä, hittade min alltime favourite låt på youtube. Lyssna och njut partypeople.
Bara såååååå MAGALUF.


Where's your head at VS Right round (Klaas Remix)


FUKKIN LÖÖÖÖVE IT !!

Nattliga funderingar.

2009-07-28 @ 02:23:00

Ligger här i sängen, med min älskade revolution tshirt, datorn i knät och filosoferar lite. Fick fast anställning idag på jobbet! Fetare lön - here I come! Och det känns super, men ändå känns det skumt. Jag är 19 år och har inte en blekaste aning om vad jag vill göra med mitt liv! Skrämmande? JA! När jag började jobba för ett år sedan sa jag till mig själv att jag jobbar ett år nu efter studenten och kommer på vad jag vill hålla på med i framtiden, och nu sitter jag här, ett år senare inte ett dugg klokare. Riktigt skrämmande faktiskt. Och att alla mina vänner vet ungefär vad dom vill gör ju det hela inte lättare direkt.
Äääh jag kommer väl på något snart .. Förhoppningsvis ... Måste nog sova nu, annars kommer jag väl grubbla hela natten! Nattinatt.

Knegarmåndag.

2009-07-27 @ 13:50:01
Gomorron.
Har precis ätit frukost och ska börja göra mig redo för jobbet. Är fortfarande ensam hemma och huset, framför allt mitt rum börjar se ut som ett slagfält :o. Jag är sååå inte redo att skaffa eget ännu. Fast det lockar. Som fan.
Här kommer några få bilder från helgens händelser ;-)





Sliten.

2009-07-26 @ 20:16:55
Sådär, så har man gjort en header också, den får räcka för nu :-). Söndag och har lite smått ångest, jobbar ju hela nästa vecka. Helgen har varit helparty. Hemmafest i fredags och utgång igår. Puh. Lite sliten idag får jag allt ta och erkänna. Nu skriker magen, ska ta mig något att äta. Pyss.

ny blogg igen då.

2009-07-26 @ 19:47:10

ny blogg igen då, men här kommer jag antagligen att stanna :-).