gomorron?

2009-10-31 @ 15:20:52

det är nästan så pass att vi kan säga gomorron nu eftersom vi vaknade runt 1 :o hahaahah. vi åt frukost och sen drog vi till centrum och solade lite, skönt!! :) nu ska vi käka lite morotskaka och om ett tag blir det till att göra oss iordning inför kvällen =D yäyä ikväll blire party förfan! wohooooo. ;) PUSS EMILY & MALINI yeaaah

 

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY - Malin

What can I say?

2009-10-30 @ 21:59:41

Dead by april - What can I say


I tried to be all that you need
Tried to not ever let you down
Still I can see it in your eyes not good enough
This time I believed that I really could change
I gave it all
This time you really had me everything
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say what can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I'm hurting you

mys fredag:)

2009-10-30 @ 21:52:26

update från malins säng. kom hit runt halv 7, åt tacos och skvallrade, har lekt med lego (?!) och bakat morotskaka. och nu är jag helt slut hahaha. malin är och lägger sin söta lillebror så jag ligger här och kollar på den lilla röda traktorn och bloggar hahah. blir nog lite vattenpipa och mys snart när lillen somnat. jävligt mys fredag faktiskt:). vi båda är grymt pepp inför imorgon!! för då jävlar ska det spåras! först blir det sola i salem, sen blir det förkrök hos sanna vid 7! och sen ere uuuuuutgång som gäller!!!!
 "drink the night away and forget about everything" Michael Mind - Baker Street


Jag & malin=)

blablabla

2009-10-30 @ 11:40:56

uppe tidigt fan :o ska till kyrkogården i råcksta och vid drottningholm för att tända lite ljus för mina avgångna släktingar. sen drar jag in till stan för en fika med angelica och efter det åker ja till salem hem till malin. ikväll blir det bara en lugn kväll, vi ska vara barnvakt åt hennes lillebror som är typ så söt att jag bara vill kidnappa honokm. men jag ska nog inte ha barn ännu, kan inte ens vattna blommorna här hemma, hur skulle ja kunna ta hand om ett barn då?! jaja btw HAHAHAHA en jävligt kul sak hände igår kväll; malin ringer mig och asflabbar och säger att ja blivit nominerad till "veckans bejb" av kockarna vi var ute och festade med förra helgen; trekockarenlya.bloggplatsen.se hahahaha.

äääh nu ska ja sminkar mig och packa sen drar vi! =)

Händelserik torsdag!

2009-10-01 @ 11:54:30
Gomorrooon. Har faktiskt varit vken sedan 8.50 för att vara exakt! :o. har åkt till bromma körskola och skrivit in mig, så nu jvävlar, körkort här kommer jag!! Sen åkte vi till Solna och lämna in en trasig mobil och köpte helgens dricka på sysmtemet. Om ca 30 min drar päronen och jag är ensam ;D YÄYÄ. Ska nog lägga mig ooch ta en powernap när de åkt. Sen ska jag och Annelie över till Karin och hennes bebis!! Ska ge en lite present och sådära! =). och sen folket ska jag ner till stallet och hälsa på min älskade ponny och inger =D ska bli jättemys! Så vid halv 4 rör jag mig hemirfån och köper lite fika och tar ssedan bussen ner till kyrkfjärdsstallet! PÖSS.