Grattis lillebror :)

2009-11-21 @ 12:21:00

Gomorroon =D
lördag förmiddag och jag är redan vaken ;) egentligen är det arb. vecka denna helg men jag 'är ledig från jobbet idag woho! idag fyller nämligen min lillebror 18 år så vi ska på restaurang med familjen sen blir det utgång med brorsan och hans vänner ;D.
I onsdags började malin jobba på mitt skift! Är så himla glad! Det är så roligt! :D och den 9 december ska vi på kryssning med jobbet så det ska bli najs =) yäyä.
Möter upp malin utanför jobbet vid elva så drar vi ut tillsammans med min bror!! omg vi kommer båda vara helt döda imorgon på jobbet, menmen snart är vi ju lediga en vecka :D. näää nu ska ja fixa lite grejer ;p c ya.

Älskar låten! Inna - Hot

Malin till Oriflame?

2009-11-10 @ 23:01:24
Och förresten =D glömde att berätta en sak:D Malin ska antagligen börja jobba på Oriflame med mig :D:D:D:D:D fan så kul! då kanske det tom bli "roligt" att gå till jobbet!! :D min baby och jag på samma arb. plats, kan ju bara bli lyckat! ;) <3

håll i er nu ...

2009-11-10 @ 23:00:01
gokväll :]

kom åt någon knapp på tangentbordet så att all text blev kursiv :s och det går inte att få bort... hmmm hahah jaja...
vill ni veta en lustig sak? var ju superförkyld och hemma från jobbet förra veckan, var tillbaka på fredagen och det kändes helt ok. jobbade 24 timmar i helgen och så i måndags, PANG så var det tillbaka. Ledsamt? JA! 2 förkylningar på en vecka och dessutom är mitt öga irriterat så jag går just nu runt och v'ntar på en ögoninflammation. love to be me.. not.. jaja, men förkylningen är iaf bättre och håll i er nu ..
JAG SKA ANTAGLIGEN TILL 99 % TATUERA MIG IMORGON!!! =D HELL YEAH. oooh ska tatuera mig på handleden och är grymt nervös :D det kommer säkert göra såååå ont, men det komme rbli såååå snyggt! fett värt!

ääääääääääh nu ska ja  ut och möta annelie. skriver mer sen pyss.

hej ångest.

2009-11-04 @ 23:13:02

suck, är sjukt segt att sitta hemma, trots att jag bara gjort det en dag.. har åkt på någon jävla höstförkylning! ;/. men får iaf sjukersättning hahaha, :p. är hemma imorgon med sen blir det antagligen jobb fre-sön. orkar nog endå inte ligga hemma mer, så sjukt uttråkande! men jaja whatever, inte mkt har hänt idag, jo har käkat 200 gram choklad. hej ångest. haha men när jag blir frisk igen är det löparskorna som åker på direkt!
btw en fågel viskade i mitt öra att det ev blir kryssning 29-30 dec i år igen;) precis som förra året, börjar bli lite av en tradition. inte mig emot! eftersom jag fyller 20 år den 29 dec lär det bli ett jävla röj, förra året var vi ju upp emot 15 tjejer som åkte och sen massa andra. så i år lägger vi ribban högre eller vad säger ni ;) ska bara fixa ledigt från jobbet sen kör vi ! mahah! allt för ikväll, nu ska ja fortsätta mitt allför roliga liv framför datorn sen röra mig ända till sängen, kanske jag förbränner all dess choklad om jag har tur................? nattinatt.

grattis pappa!

2009-11-03 @ 21:54:21


Grattis pappa! :)