im back bitches!

2009-09-28 @ 11:24:20

WOOOOOOAAAH im back bitches. hahahah. Ledig vecka och fyyyfäään så skönt. Är uppe ovanligt tidigt idag :s inte likt mig haha. Idag händer inte så mycket, ska på tjejmiddag hos mormor, ska bli mys :). Tors - Sön är jag ensam hemma yäyä, föräldrarna åker till Berlin så nu är det jag som är högsta hönset i huset ;) kommer bli galet me röj! Malin kommer och bor hos mig fre - sön också :) NÄÄÄJS.



Eva Simons - Silly Boy



"Cause you had a good girl, good girl, girl
Thats a keeper
You had a good girl, good girl but
Didnt know how to treat her, treat her"

<3

2009-09-20 @ 19:54:02

Idag vaknade jag sent. Vi körde på rätt hårt igår. Var lite slight full kan man väl säga. Däckade i sängen runt 4, men sjukt kul hade vi. Heeelt crazy!
Idag har jag gjort något som händer alltför sällan, har nämligen varit och hälsat på min älskade ponny! Oooooh så jag har saknar honom! Det var så mysigt att bara stå där i gräset och pussa honom på mulen. Blir alltid lite känslig när ja tänker tillbaka på den tiden. Har var ju trotsallt min bästa vän i 5 hela år.




Tegel ikv=D

2009-09-16 @ 20:47:04

Nu kör vi!!!!!!



FUCKYEAAAAH

Utgång ikv!

2009-09-16 @ 12:16:02
Gomorron på er=)
Har preeeciiiiis vaknar och ligger fortfarande i sängen. Skönt ju:). Ikväll kör jag och angelica på fullt ös medvetslös. Det blir nämligen utgång ikv! yäyä. Ska åka hem till henne runt 4 för att käka lite och göra oss iordning. Sen bär det av ut!;).

Ring mig snygging!!

2009-09-14 @ 23:01:00
HAHAH sitter och kollar på roast på berns hah och det är ju ganska så underhållande måste jag säga. Men enda anledningen till att jag kollar på det kallas : Magnus Betnér. Ohmy han är så läcker!!! GRRR skulle inte banga för 5 öre.


RING MIG SNYGGING!

bara-vara-hemma-och-fixa dag.

2009-09-14 @ 16:08:37

Idag har jag en bara-vara-hemma-och-fixa dag. Suveränt faktiskt. Har fixat mina naglar, ska noppa brynen och småfixa lite ;p. Har även möblerat om lite i mitt rum hahah.. Fast nu har jag gett upp, har inte ens kommit halvvägs hahaha. Men aah en helt lugn måndag med andra ord, det behövs det med! =).

Underbart!

2009-09-14 @ 01:21:20

Sitter i sängen och myser, kollar på criminal minds och snart är det fråga olle dokumentären på 5an och sist men inte minst är jag ledig =D en hel vecka! YÄYÄ. Underbart ju! Har faktiskt inte planerat så mycket än :o känns skumt med tanke på att jag brukar vara rätt flitig på det dära, men vet iallafall att ja ska träffa malin och Ht och sådär. Ska ev till en bilskola imorgon och skriva in mig också!! Sen till helgen MÅSTE jag festa =D är sjukt pepp, har inte festat ordentligt på ett tag nu, så det börjar bli dags ;) Är heeelt slut i kroppen just nu, har varit en ganska tung helg på jobbet så nu ska ja lägga mig i sängen. =) nattinatt.

21 Guns

2009-09-11 @ 00:22:37

Jag kan inte sluta lyssna på den här låten. Den spelas om och om igen på podden och varje gång jag hör den på mtv skruvar jag upp volymen och bara njuter. Såå Caro, om du fortfarande planerar att gå på Green Day's konsert så är jag fet på!


Green Day - 21 Guns

Äkta vänskap.

2009-09-10 @ 01:56:48
Känner mig mycket piggare och friskare nu! Kändes faktiskt skönt att komma till jobbet idag! :p otroligt va?! =)
Ser nästan helt klart med ögat nu också, även det skönt hahah. har känt mig något invalid på sista tiden men nu kommer jag igen med en klar syn;)

Det är inte varje dag man får sådana vackra sms som jag fick av mina älskade vänner idag. Helt sjukt hur glad man kan bli över ett par ord som är så små, men som betyder så mycket. Det värmer så otrolig! Att bara veta hur starka vi är tillsammans än idag får mig att må bra. 4 år tillsammans och många fler ska det bli tjejer! Genom svåra tider och bra tider - oavsett så vet jag alltid vart jag har er! <3 Detta tjejer kallar jag äkta vänskap!

Hel seriös msn konversation.

2009-09-08 @ 23:12:06
Jag & Malin sitter helseriösa och pratar på msn och kollar på Sweet Home Alabama, när tjejen dumpar snyggingen från Grey's anatomy:

Malin säger:
alltså vilket pucko den där bruden är:O

Malin säger:
hur kan hon dumpa mc dreamy?????????

em, säger:
ELLER HUR :O

Malin säger:
suuuck

Malin säger:

alltså hon ser ut som en kråka.. vem vill va gift med henne?;O

Malin säger:
fuck killar.. alla kan bajsa i min toa


HAHAHAHA, det känns som att det blev lite väl seriöst i slutet, eller vad säger du Malin? HAHAHA du är så underbar vännen min !

 

 

 

Ska sova nu.

2009-09-08 @ 01:43:34
Sådär, ska försöka sova nu. har ju vilat i princip hela dagen så vi får väl se hur det går. Ögat är iaf på bättringsvägen tror jag, så mamma min ska väcka mig imorgon runt 7 för att se hur det är. Kommer antagligen vara hemma från jobbet imorgon med för säkerhetsskull. Så det blir en till dag utav vila. Och det blir ju sådär halvkul när jag väl ska gå till jobbet, får inte sminka mig så länge ögat är svullet så det kan ju bli intressant hahaha. jaja whatever, gonatt på er =)

Pitbulls nya

2009-09-07 @ 12:08:58

Kommer antagligen ha så jävla tråkigt hemma hela dagen så antagligen kommer det bli en del inlägg här haha. Ligger i sängen och lyssnar på Pitbulls nya, fyfän så gym han är på senaste skivan!

Pitbull - Hotel Room Service

Ögoninflammation

2009-09-07 @ 11:25:13
Fiskmutta. Har åkt på ögoninflammation. Har sjukanmält mig från jobbet och väntar på att vårdcentralen ska ringa. KUKHUVE alltså. Trött jag blir.

Bilder från kryssningen

2009-09-06 @ 19:59:19

Nu känner jag mig någorlunda pigg och min värld har slutat gunga. Kryssningen vi åkte på i fredags- lördags blev helt galen. Det började med att vi blev stoppade av polisen som tog iväg oss till ett annat rum där det letade igenom våra väskor efter narkotika(?!) och kolla allmänt. Ena kille fick dessutom lyfta pungen för polisen. Men det gick bra och vi gick på båten. Lite nojig över det där fan, även fast man vet att det är lugnt blir man ju alltid lite nervös haha.
Började supa med en gång och festade som fan, träffade massa galet folk och hade supertrevligt. Dagen efter mådde jag dessvärre inte så bra. Hej Bakfylla. Jävla skit alltså. Men jag överlevde även denna fylla och är nu helt återställd! HAHA.
Och så ett gäng bilder ;












Sådärja, va nog hel drunk på alla dessa bilder. Men jag var i gott sällskap! ;)

Kryssning ikväll

2009-09-04 @ 14:30:26
Sugig uppdatering jo jagvet. har haft fullt upp! Nu sitter jaf iaf hemma hos Angelica. Hon duschar och jag sitter i srummet och dricker cola.
Ikväll är det kryssning med Angelicas syster och co från Västerås. Och efter vad jag hört lär det bli rätt galet ikväll. Nu ska vi börja göra oss iordning och sen dra till värtahamnen.

Ses vi där, skepp ohoj? ;)

fika med malin:)

2009-09-01 @ 19:02:05
tjabbaaaa
har färgat på mitt hår idag!=) Så nu är det sån där fin nyfärgad lyster i det igen;D. Tyvärr håller det ju inte särskillt länge, men snyggt är det:).
Väntar på att malin ska höra av sig, vi ska ta en fika ikväll, och det är bra om hon gör det hyffsat snart med tanke på att mina bussar inte går alltför ofta vid den här tiden ^^.