vårkänslor!!

2010-03-30 @ 15:06:04
helluuuuu:D är på jättebra humör idag av någon anledning, måste vara vädret och att angelica är på väg till sverige igen:D ooooh ska bli så kul att träffa henne igen!!=) såg dessutom första tussilagon idag! :D nu är våren äntligen här!!
är på värsta festhumöret också:) på fredag är det stoor utgång med massa roliga människor=) kommer bli asnice. PARTEEEEEY!

Lady Gaga Ft. Beyoncé - Telephone


Tom Pulse - Cuando


Edward Maya Ft. Alicia - Stereo Love


Inna - Love

Dynjandi<3

2010-03-17 @ 00:07:00
åååh förresten, idag var en såndär dag då jag tänkte på gamla tider och självklart ploppade min älskade ponny upp i huvudet så jag slängde iväg ett sms till hans ägare inger och vi bestämde att jag ska komma ner till stallet på fredag lagom tills han skos kl 2 för en fika! ska bli så himla underbart att se honom igen, nu var det ju ett tag sen.. blir alltid så sentimental när jag tänker på honom, och framförallt när jag ser bilder på honom, han var ju trotsallt min bästa vän i flera år.

förresten kan man tro att denna sötsak snart är 30 år?!:o and still going strong! så jävla underbart! jag har suttit på en hel del hästar genom mina år men denna söta islandsponny är nog den mest personliga häst jag mött, han är så egen att det är sjukt! så på fredag återvänder jag till mitt andra hem för att träffa min bästa vän och hans underbara ägare:)<3



min älskade dynjandi<3


myskväll med familjen<3

2010-03-16 @ 23:58:10
Hallå där=)
ledig vecka och jag känner mig pigg & kry igen:) hade en lite svacka där ett tag, men lyckades ta mig igenom jobbhelgen och är äntligen ledig:). Har sovit hos christopher sen i söndags och inte träffat mam&pap på ett tag nu så idag blev en hemmakväll med god mat och mys framför tvn med familjen! ju äldre jag blir desto mer uppskattar jag såna tillfällen! även fast jag är 20 år älskar jag att ligga i soffan i mammas knä i min mysiga rosa morgonrock, titta på tv och hacka på pappa som inte kan hålla ögonen öppna och bara känna mig liten igen, då är allt som det ska! 
imorgon ska jag upp hyffsat tidigt, ska in till stan och möta upp malin, hon ska fixa lite grejer och jag vill köpa ett par leggings från åhlens och fixa nytt pass!! ska ju försöka komma iväg från sverige om ett tag så ;). efter det blir det hem till mig och färga malins hår sen möta upp jonas i centrum där vi ska handla thaimat och gå på systemet för en helkväll hemma hos jonas:D ska bli najs.
nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla om det går något skoj på dumburken;) ahaha:D skriver mer sen=) pyss!!

This is who I am and I'm hurting you.

2010-03-11 @ 13:42:24

Dead by April  <3


Falling Behind


What can I say


My Saviour


Losing You


I Made It.

:/

2010-03-11 @ 13:00:21
gomorron.
usch har varit en jobbig morgon, vaknade ännu mer förkyld och hostar som fan. sen har jag gråtit som fan också.. förra veckan gick en granne bort, endast 20 år.. har suttit och läst en hemsida skapad för honom, och att läsa allas kommentarer fick mig att börja gråta. blääää, att livet ska vara så orättvist :/.

aja whatever, arbetsvecka nu, men har verkligen ingen lust idag, mår inte alls bra, måste gå dit iaf sen får vi se hur länge jag blir kvar. det här är en sån där dag där man bara vill ligga hemma i soffan framför tvn i mammas famn medans hon smeker en över håret..

Äventyr i Tranås

2010-03-05 @ 17:32:42
Hallå där:)
dålig uppdatering som vanligt:d men det är lite grejen med den här bloggen, jag skriver bara när jag har spännande saker att berätta, för vem fan vill läsa om när jag bara ligger hemma, äter, skiter och pillar navel?!?!;)
nu är jag i allafall i Tranås och besöker Annelie!=) kom hit igår eftermiddag och ska stanna till imorgon. igår blev det bara en lugn kväll med god mat och lite vin. ikväll däremot blir det party=) vi kollade runt lite igår och hittade en del pubar, barer att besöka ikväll:) varit på systemet har vi också varit;) nää nu ska vi börja fixa och trixa lite sen blir det laga god middag och sen korka upp dricka för att sedan göra tranås osäkert;D puss så länge.


Annelie & Jag :)