helgens planer

2010-10-28 @ 14:57:34
tjolahopp:)
har fett tråkiiiigtttt ;( har småstädat lite nu sitter jag och kollar tv.. väntar på att christopher ska komma hem, vi ska åka och kolla på tapet/färg att göra om i sovrummet med och sen storhandla:)
igår var jag, malin, caro & carro på erotikmässan i alvik:) riktigt kul faktiskt:p haha. tog fiskdamm för 100 kr och fick en påse med lite roliga grejer i .. ;) haha.
imorgon är det fredag och det betyder party :) annelie kommer till sthlm och ev angelica också så imorgon blir det stoooor utgång till nype:) mycket trevligt!
och på lördag blir det 50 års kalas för mig älskade pappa:)
nää nu ska jag fortsätta glo på tvn =) PYSS.

bilder från fredagen:)

2010-10-07 @ 11:43:36
bilder från tjejmiddagen hos mig i fredags:) lånade av http://car0.blogg.se


Caroline, Jag & Malin :)


Madde, Caro, Emelie, Caroline & Malin :)


Världens finaste Malin & Caro <3

tråkonsdag

2010-10-06 @ 12:30:51

gomorron. sitter i soffan och kollar tv medans tyra misshandlar mig:( efter att ha sovit hela natten har hon en jävla massa energi.. ska snart göra mig iordning för jobbet, usch orkar verkligen inte. TRÅKONSDAG!!

igår var det den 5 e oktober, och jag och christopher har varit tillsammans i ett halvår:) shit vad tiden går fort alltså, helt sjukt. vi har snart känt varandra i ett år också:) nästa torsdag har killarna en överraskning åt mig och malin :p vi har ingen aning om vad det är men det är mellan tors -sön, alltså en weekend.. vi har redan spekulerat i det mesta och har tom försökt pressa killarna på info, men dom är stenhårda! men det ska bli väldigt mysigt att ev. komma bort från vh, och förhoppningsvis sthlm för en helg:)


gammal men väldigt söt bild på mig och malin:)

jobbmåndag:(

2010-10-04 @ 11:54:44

jobbvecka igen :( ORKAR INTE!!! :(((( men har haft en bra ledig vecka:) hämtade lilla Tyra i måndags, en riktigt söt jävel, när hon sover iaf:p haha en riktig busunge. i fredags hade jag tjejmiddag här med malin, caro, madde &carro, riktigt trevligt! sen kom angelica och emelie hit och det blev lite ölspel och mys:) sen drog vi till malin där killarna var och krökade:) mysigt värre!
pratade mycket med en av killarna på kröket, vi pratade mest om tjejer och hur vi är.. jag är en jävligt snäll människa, blir väl lätt irriterad men riktigt arg blir jag inte särskillt lätt. men när folk gör såna respektlösa grejer som att gå på någons pojkvän, då blir jag arg. riktigt arg. och kommer inte glömma detta på ett bra tag. men som sagt.. hämnden är ljuuuuuuuuuv .... ;)

tur att man har världens finaste pojkvän:)

bilder från spanien:)