Ledighet!

2009-08-31 @ 03:08:18
Ledighet. Det är nog det bästa ordet som finns. Testa bara att säga det : L e d i g h e t. Klingar så otroligt skönt på tungan. Ska nog fan ta och döpa mitt barn till det?! Nää nu ska vi inte överdriva men fan va härligt med en veckas ledighet =D. Hahah.
Imorgon ska jag förhoppnigsvis hitta på något kul med Annelie som åker till Borlänge på tisdag (igen). Sen blir det massa roligheter i veckan :) Och på fredag ska jag på kryssning med Angelica och hennes syster och massa. Näjs näjs. Nä, nu ska ja kolla lite tv och sen sussa. Nattinatt.

Pics från kryssningen :)

2009-08-29 @ 02:29:38

Haha bättre sent än aldrig men här kommer ett par bilder på mig från kryssningen för några veckor sedan =)












Och slutligen jag och min älskade älskade vän malin <3

Jobbhelg.

2009-08-29 @ 01:37:17
Dålig uppdatering, jo tack jag vet. Har haft fullt upp med jobbet nämligen! =)
Angående shoppingen jag skrev om i inlägget tidigare så blev det inte så mycket hahah, köpte mig lite underkläder och ett linne haha gick väl på 500-lappen. Det är fan alltid så, när man planerar att shoppa til you drop så hittar man aldrig något, men när man itne planerar det så hittar man istället allt haha.
Ska snart sova, ska ju upp tidigt imorgon och jobba 10.45 - 23.00 så det blir aningen tungt. Men jag är ju van vid det här laget! Samma tider på söndag sen är jag ledig en heeeel vecka! YÄYÄ. Sååå... Nighty nighty på er =)

Em + Fet lön = SHOPPING

2009-08-26 @ 01:31:59
ÖÖÖÖH måste typ lägga mig nu ska upp tidigt imorgn! :o Kl kvart i 9 för att vara mer exakt!! :| Det kommer bli tungt, men ska ju möta min älskling Malin och ev mina andra älskling Linda för shopping och lunch så det blir hur mys som hellst! För imorgon då jävlar ska det shoppas som aldrig förr. Fick ju min första fasta lön den här månaden, dessutom dubbellön ;) GLASSIIIIIIGT!


Linda, Jag & Malin i skolan förra året :)

David LaChapelle

2009-08-25 @ 02:52:06

Såg några urhäftiga bilder på någons blogg igår och blev helt fascinerard! Kolla bara på dessa bilder gjorda av David LaChapelle;





(Bilder tagna från google.se)
 

Lista snodd av Frida :)

2009-08-24 @ 01:39:40
Vilken svordom använder du mest?  Vafan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 12 :p
Var köper du dina matvaror ifrån? Ööh, bor med föräldrarna så dom sköter det där;)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa för mig och en vän till ett varmt land!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? har ju bara gått 1,5 timme på den nya veckan så näe! haha
Vad åt du till middag senast? Jag tror ingen undgått det vid det här laget, men Thaimat :p
Kan du vissla? Yes, men det kan inte Annelie HAHAH nanana ;)
Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart, vem gjorde inte?!
Äger du några popband t-shirts? Hmm, näe men en 50 cent tshirt! HAHA tack Caro <3
När flög du senast? 3 juli , från mitt älskade Magaluf
Pratar du några andra språk? engelska, lite spanska och yttepytte tyska hah!
Har du gråtit offentligt? Jadå, ett antal gånger
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja! vill tatuera mig på både ryggraden och handleden!
Vad har du för väder? Öhm, natt? fast det är ju inget väder..
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Religion!
När sov du senast på golvet? Sov några min på golvet på Lindas toalett i tors natt, behöver nog inte förklara mer än att alkohol var inblandat...
Vilken är din favorit drink? White Russian
Gillar du din boendesituation? Jadå, har ju Annelie som girl next door ;)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helt olika, men runt 7 typ ..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Näe skulle jag väl inte påstå, men på mina lediga veckor blir det rätt stressigt ibland.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nä, pratade för lite :p
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20! yeay!
Tror du på liv på andra planeter? Ja förfan!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det går väl över tills jag gifter mig haha!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Helvete heller!
Tycker du om att krama folk? Ja det är mys!
Äger du en digitalkamera? Jaaa, min rosa Sony
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Mjaa, beror väl på om jag vill att personen ska ringa;)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nehej du, I <3 kött.
Är du mörkrädd? inte särskillt
Tre saker du alltid har med dig? mobil, busskort och iPod.

Ett gott skratt såhär på kvällskvisten.

2009-08-24 @ 01:15:38

En vän tipsade om en väldigt roligskvaller blogg, nämligen nbitchie.blogg.se och fyfan vilken klockren blogg! (Och ja, den har säkert funnits ett bra tag, men jag är lite efter haha) Det är ju bara hur kul som hellst att läsa alla dessa inlägg om bl.a. Kissiemjaus försök till photoshopade bilder och helt jävla pantade inlägg.  Så om ni vill ha er ett gott skratt såhär på kvällskvisten så vet ni vart ni ska kika ;p

Helgen i bilder :)

2009-08-23 @ 19:23:39
Sådärja nu har man gått upp 3 kg till då. Åt nyss min efterlängtade THAIMAT! Och fan va gott det var! Nu ligger jag här i sängen och känner mig allmänt fet. Så nu tar jag tillfället i akt att ladda upp bilderna ;) Here they are ;

Kräftskivan minus kräftorna i torsdags ;















Förande hos Sanna + Theodoras i lördags ;







THAIMAT!

2009-08-23 @ 16:20:58
Nu har jag äntligen tagit tummen ur arslet och laddat upp bilderna från veckans krökarkvällar! Lägger upp dem senare ikväll. Ska iväg och handla THAIMAT, THAIMAT, THAIMAT nu ;) haha. MWAAAAAAH.

Lördags kvällen.

2009-08-23 @ 14:32:33
Godmorgon :)
Vaknade typ för en halvtimme sen, gick ut i hallen och tittade mig omkring, hela min familj sitter vid varsin data och leker.. Då skrek jag med basröst - "THAIMAT, THAIMAT, THAIMAT!" Ja, alltså jag ville att vi skulle äta det till middag hahaha. Fäään va gott alltså!
Var hemma 4 inatt efter en ganska lugn kväll på theodoras. Tog bussen hemifrån kl 7 och åkte direkt hem till Sanna i Rågsved där vi skulle ta ett par glas innan. Det slutar med att vi hoppas runt i sofforna och luftjuckar till I haaaaad the time of my liiiiife, and I never feeelt this way before, yes I swear it's the thruuuuth and I owe it all to you ... Ja ni förstår.. Igår levde vi lite på den farliga sidan också. Fasaden på Sannas hus håller på att renoveras och därför står byggnadsställningar runt hela huset i princip, så vi tog med oss lite grogg, ett paket cigaretter och kameran och vandrade ut på dessa hhahah.
Men aa komn till Theodoras vid 11 typ, där vi mötte vår favorit Lucky=) vi ringde Björn och han trilla in några minuter senare. Sen smsade jag en vakt på Cattelins och kolla om han kunde fixa in mig + en kompis, inga problem, så när vi väl rörde oss från Theos vid halv 2 för att shakea some booty så stannar det jävla tunnelbanan och vi kommer inte längre än odenplan! Så vi vänder och åker tillbaka till Theos, Sitter där till halv 3 sen drog vi till donken! Så det var min lördagskväll. Och fan vilket långt inlägg,

Ingen bra morgon..

2009-08-22 @ 15:38:53
Denna dag började inte särskilt bra måste jag erkänna. Skulle fixa en inställning på luren och råkade göra fel, detta slutade med att jag slog in fel pin-kod 3 gånger och hade ingen puk-kod. Jag började typ storböla när pappa sa att han kunde fixa det på måndag, för det skulle innebära en halv helg utan lur!! :o. men snäll som han är ringde han upp tele2 och det löste sig, så nu är allt lugnt igen. Och det var inte bara luren som spelade mig ett spratt imorse, även datajäveln stannade och fuckade upp sig. Dessutom kunde ingen leka med mig :( och mam&pap ska inte heller vara hemma, och fan heller att jag tänker sitta hemma själv ikväll. Hade en lugn fredag, och det får bara inte innebära en lugn lördag också! Men nu ska jag antagligen leka med Caro & Sanna ikväll så det ska bli kul! Ja, jag är en sån ungdom som inte kan sitta stilla på stjärten en hel helg, varsågod, kalla mig galen, för det gör de flesta redan! ;p.


Em + Lördagar = Parteeeeeey

Hellugn fredagskväll.

2009-08-22 @ 02:11:26
Har haft en mycket lugn och skön fredagskväll, det var verkligen välbehövligt! Har sagt godnatt till Annelie för ett par minuter sen och nu ligger jag här i sängen. Vi var nere på statoil och köpte Ben & Jerry's, chips och dip och har kollar på två filmer! Strangers en verklighetsbaserad skräckfilm och Jiddra inte med Zohan, haha en kul men vääääldigt överdriven film. Så med andra ord en hellugn fredagskväll! Kan inte minnas sist det hände! Har glidit runt i mjukiskläder, osminkad hela dagen! Huuuuur skönt som hellst!
Ska dricka upp mitt te sen ska jag nog sussa, känns väldigt lockande. Så godnatt på er :)

Och så var man bakfull.

2009-08-21 @ 18:05:37
Igår var jag så jävla full. Fyfan vad jag inte mår bra just nu alltså, men man får väl skylla sig själv. Hade skittrevligt igår! Vi var ett gäng på 8 tjejer som satt på Lindas bakgård i Skanstull- skvallrade, drack vin och hade allmänt mys! Blev inte direkt någon kräftskiva hahaha för vi skippade kräftorna men mysigt var det iaf. Ska kolla igenom bilderna senare när jag tål att se alkohol på bild igen. runt halv 1 var alla fulla. Och då menar jag inte lite salongsberusade utan rejält glada i hatten, så vi skulle bestämt ta oss ut ikväll! Sagt och gjort, vi smsade Malins bror på Göta Källare och han fixa in oss. Och fyfan va kul vi hade, det var inte mycket folk alls, men fan så kul det var! Vi bara röjde hela stället och hade skitkul tillsammans. HAhahahaha när klockan blev 3 skulle alla människor ut och dom skulle stänga stället, men eftersom vi var så jävla peppade allihopa så ville vi bara fortsätta! Så Annelie och Malin sprang och gömde sig i en utav VIP- båsen, men blev självklart påkomna haha, vi hann tydligen med en vända på killarnas toalett också. Vi gav oss och började den "långa" vandringen från medborgarplatsen till Lindas lägenhet i Skanstull. 4 stupfulla tjejer arm i arm vaggar fram längs söders gator och sjunger seven nation army så högt att vi antagligen väckte hela söder.
För mig har dagen efter dock inte varit lika kul.. Har fått upp allt jag hällde i mig igår plus lite till. Har en slående jävla huvudvärk och konstig magkänsla. Så baksmällan är det inget fel på.
Planerna om utgång ikväll är helt borta. Jag tänker ligga hemma, osminkad, dricka cola i mängder (nu när jag äntligen kan äta och dricka igen utan att allt kommer upp...), röka några cigaretter och kolla film med Annelie!
Som sagt bilder kommer upp senare när de tål att tittas på!

Man tror alltid att man är odödlig på fyllan, kan dricka hur mycket som hellst och att man kan hålla hela vägen, men jag undrar varför man aldrig lär sig, att man faktiskt ska sluta dricka när man är på den nivån där man är medveten om allt, är sådär skönt full och bara har jävligt kul.

I Feel the magic between you and I.

2009-08-20 @ 17:13:43

Anders Fernette - Hungry Eyes

Pigg & Glad!

2009-08-20 @ 16:33:37
Heej ..
Vänligen ta nattens inlägg med en nypa salt, för ert eget bästa ! :)
HAHA.
Vaknade halv 3 (?!) och kände mig hyffsat utvilad och pigg efter gårdagen, gick ner och tog mig en macka och ett glas cola och insåg : SHIT! idag är det ju mamma & pappas bröllopsdag! Idag har de varit gifta i 15 år! Så jag smsade Annelie och vi tog med hunden och tog en promenad till Statoil där jag köpte en fin bukett röda rosor! Och inte nog med det fick jag något helskumt ryck för någon timme sen och började storstäda hela mellanvåningen! :o Och ni som känner mig vet att är det något jag avskyr att göra så är det att städa.. Men fint och rent blev det! Vilken gullig dotter de har alltså! hihi! =D
Ska äta middag tillsammans med familjen och sedan åka in till Skanstull för en efterlängtad kräftskiva med mina vänner, låter som en toppentorsdag i mina öron!

I think I'm drunk

2009-08-20 @ 02:47:47
Detta är nog förtsa gången jag uppdaterar i ett onyktert tillstånfd. Drog in till stan vid halv 8 och mötte upp Angelica för en fika på cafe 60 vid halv 9. Skitmysigt som alltid! Efter det mötte jag upp Annelie och en gammal klasskompis som satt på Mest bar i Medis. Där blev det några glas vin och favoriten white russian, eller white trash som Malin kallade den hahaha! Så nu halvligger man här i sängen sådär skönt full och önsdkar att man hade en pojkvän som kunde leka lite med en just nu........ :p men jaja, ska inte vara sån nu.. är inte i ett tillstånd där jag kan sova just nu, för det snurrar för mycket, så ska kolla lite tv:). Imorgon är det kräftskiva med härliga vänner så detär bara att se till att få¨ skönhetssömnen fixad sen ere party igen om några timmar=D. C ya. PÖÖÖSSS

Whaaaat to doooo.

2009-08-19 @ 15:36:34

Helluuuuuu.
har precis varit ute med hunden och Annelie, smidigt att rasta de båda samtidigt ;) hahah =D
näämen ja har liiiite funderingar kring vad jag ska göra idag. Har inget planerat, visserligen är det rätt skönt, det ska kännas när man är ledig, men vill endå hinna med att göra massa kul nu i slutet av sommaren. Och fint väder är det ju också.. Ska iallafall äta middag med familjen ikväll hade jag tänkt, sen styr jag nog upp något med någon härlig vän.

4 år tillsammans!

2009-08-19 @ 01:19:13
Det har varit en aldelles perfekt tisdag! Mötte upp Malin vid rådmansgatan och gick till cafe 60 för en supergod lunch. Vi gick vidare mot hötorget där vi mötte upp Linda och gick runt lite i stan. Efter det for Malin hemåt för att äta middag och kag åkt med hem till Lindas mammas kolonilott i bromma och åt grillat! Drack lite vin och hade det allmänt mys. Sen for vi in till stan och mötte upp Malin igen. Vi bestämde oss för att sätta oss på Mest och ta en drink, för idag hade vi något att fira. För exakt 4 år sedan lärde vi känna varandra! 4 underbara år! Vi pratade om tiden som gått och vilka oerhört spännande 4 år vi haft tillsammans. Helt sjukt vad mycket vi hunnit vara med om tillsammans! Och kolla på oss idag, alla på olika håll; Jag bor på Ekerö och jobbar på Oriflame, Malin bor i Sätra & Salem och jobbar för tillfället i Södertälje Gästhamn, Linda har egen lägenhet i Skanstull och var på upprop idag och ska börja plugga journalistik, Caro har skaffat eget i Högdalen, precis sagt upp sig från sitt jobb och ska börja plugga till sexolog & så har vi allas vår Madde som för tillfället är på äventyr i Australien! Alla på olika håll ,men fortfarande lika bra vänner. Vi 5, järngänget - Det är så det ska vara! Tyvärr kunde inte alla vara med idag, så jag, Linda & Malin firade vår 4 års dag för oss alla! Älskar er otroligt mycket tjejer och jag känner på mig att vi kommer vara minst lika bra vänner även om många många år.

"words cant say how much I love you,
words cant say how much I care,
I need you and I need your love like I need to breathe the air"

<3

In mot stan!

2009-08-18 @ 12:05:36

oooh nu har jag liiiite slight brottom, skulle egentligen tagit bussen som går om 5 min men var tvungen att skjuta upp träffen en halvtimme. Så nu måste jag bara klä på mig och ta en tur med hunden och sedan beger jag mig in mot stan :). Hoppas på att göra en del roliga fynd idag! Wish me luck ;)

Morgondagens planer.

2009-08-18 @ 01:35:28
Snart halv 2, och jag är överpigg just nu, illa! Ska upp hyffsat tidigt imorgon! :| Elva faktiskt.. Och jaaa, det är tidigt för att vara jag ... Ska in till stan och träffa Malin & Linda :) Myyyys. Ska försöka shoppa lite också, känner ett behov av det just nu, alltför länge sen jag uppdaterade min garderob .. haha! Ska nog gå och fixa mina naglar på salong i veckan också, de se fan förjävliga ut nu! Och btw, är fortfarande helt lost på luren, har typ skickat tomma sms till alla på min lista nu hahahaha, så är det att vara oteknisk ^^. Så i förebyggande syfte; Sorry mina vänner om det komemr tomma sms från moi! hahaha Noo0ooob. Nä nu ska jag tvinga mig till söms. Nattinatt.

Ny lur!

2009-08-17 @ 21:56:21

Fäään va skönt att sova ut riktigt ordentligt idag ! haha =D wonderful! Vaknade runt 2, gick ut med hunden och tog mig till fittja där mamsen mötte upp mig och vi åkte till net on net! Köpte mig en ny lur faktiskt! =D Det är en touchscreen och jag är inte så high på den ännu, men det kommer väl! :)
Nää nu ska ja städa klart och sen träffa Annelie, PUSS

Ledig en vecka.

2009-08-17 @ 02:24:13
Yäyä så är man ledig en vecka! Känns oooooooerhört skönt må jag säga!! har lite ont i halsen så jag tänkte ta en hyffsat tidig sängång ikväll, ska bara kolla klart csi miami sen ere john blund som kommer och hälsar på här. Nattinatt.

Lite smått förbannad

2009-08-14 @ 01:18:30
Idag har jag varit arg. Eller rättare sagt flyförbannad. Var nog väldigt nära på att slå in skallen på andra skiftets arbetsledare. Och annars är jag en väääldigt snäll människa av mig, brukar inte känna att jag vill smasha sönder nångons skalle särskillt ofta, men det där gjorde mig verkligen sne. Vilket jävla jubelidiot. Darrade av ilska och rökte 2 cigaretter på mindre än 5 min. Men förutom det så har min dag varit toppen faktiskt! :-).

Jag & grandma har bara en sak att säga till jubelidioten : SKIT NER DIG! :)




Saknar Magaluf!

2009-08-13 @ 01:27:59
ååååh kollade igenom lite bilder på datorn och kom till mapparna : Magaluf 08 & Magaluf 09. Fan vad jag vill tillbaka! Till värmen, till solen, till stränderna, till nattlivet och till Grabbarnas! Blir alldeles nostalgisk. Kolla bara:















Nattlig underhållning

2009-08-13 @ 01:11:05

Haha asså, kollar på spin city på 3an och jag måste säga att alla dessa komediserier kan vara fruktansvärt roliga och underhållande. Älskar Scrubs, Simpsons, How I meet your mother och för att inte tala om 2 1/2 men, mitt absoluta favorit program. Haha man kan ju inte bara göra annat än att älska Charlie Sheen. Och det bästa utav allt är nog att alla dessa serier går på kvällarna, lagom till jag slutat jobbet! :-)

Partymjusic

2009-08-12 @ 02:20:07
Haha det är så komiskt att jag verkligen inte har något attt skriva om varannan vecka, dvs jobbarveckan. För det är tamejfan ingenting som händer då, allt jag gör är att sova, jobba, äta, sova, jobba, äta osv .. Men min ledig vecka då jävlar är det fart i fläkten, haha så allllllaaaaaa mina fans får stå ut med tråkiga inlägg de ojämna veckorna ;-) haha.
Ååååh facebook kan fucka sig själv. gaaah..

Här kommer iallafall en lista över de absoluta partylåtarna just nu.. På en tisdag natt, lagom sådär att börja bli pepp inför helgen, dvs de som inte jobbar ;-)

Klaas ft Flo-Rida - Where's Your Head At VS Right Round
David Guetta Ft Akon - Sexy Bitch
Sonic Palms - On The Beach
Big Ali ft Dollarman - Hit The Floor
Kings of Leon - Sex On Fire
Klaas - Make You Feel
Pitbull - I Know You Want Me
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow
Sash - Ecuador
Lorna - Papi Chulo
Armand Van Helden ft Dizzee Rascal - Bonkers

Nighty Nighty <3

Slapparsöndag

2009-08-10 @ 02:45:13
Har tamejfan legat i sängen hela dagen idag, gud så skönt! Förutom en middagsbeak på sådär en timme, annars har jag legat ner i snart ett dygn! & det har jag varit värd! Denna vecka har det varit full rulle mest hela tiden, så detta behövdes :-).


Jag & Malin på GK i fredags.

Sliten!

2009-08-09 @ 17:13:29
Ligger fortfarande i sängen, måste säga att jag är ganska sliten och trött. Men gårdagen blev väldigt lyckad! :-). Mötte upp Angelica på Fridays stureplan för att äta middag, efter det mötte vi upp Sanna och drog till Theodoras där några av hennes arbetskamrater var. Efter ett tag kom även Malin & Björn och joinade oss. Som vanligt bangade alla på att dra vidare så det slutade med att bara jag & Angelica drog vidare till Hirschenkeller.. Gillar inte det där stället särskillt mycket, men med rätt sällskap kan allt bli kul! :-). Björn ringde mig när vi var på väg mot centralen och vill ha sällskap hem och det passade mig perfekt. Så vi möttes upp i fridhemsplan runt 4, satte oss på tåget mot bromma och missade den jävla fittbussen på sekunden! Vi orkade inte vänta en timme till nästa buss så vi hooka upp med 2 andra som missat bussen och tog taxi. Runt kl 5 däckade jag lite för full i sängen.

Hård helg med andra ord! Nu är det jobb som gäller hela veckan. Lika bra så får levern vila lite ;-). Nästa vecka jag är ledig blir det förhoppningsvis kryssning med Angelica och hennes syster och hennes gäng från Västerås!

lyckad kväll med världens finaste.

2009-08-08 @ 13:43:18
Godmorgon, eller vadå godmorgon har varit vaken ett jävla tag nu fastän jag var ute igår. Hade skitmys igår, alla bangade så det slutade med att bara jag och malin drog till theo's, träffade de alltid lika trevliga vakterna och chefen. Drack en flaska vin och en white russian innan vi fortsatte till GK. Eftersom Malins bror jobbar som säkerhetsvakt där kommer vi alltid in gratis hela kvällen. Dansade lite och drack några drinkar. Vi båda ville ta sista tåget hem istället för nattbussen så vid 1.20 satte vi oss på tåget mot södertälje. Så det blev en hyffsat tidig kväll och det kändes bra faktiskt :-) Med tanke på att jag alltid är den som går sist haha!
Och nu har jag precis kommit hem från Malin, det tog mig över 2 timmar att åka hem! Så jävla typiskt att en utav mina närmsta vänner som jag umgås mest med, bor på andra sidan stan och vi har 2 timmars resväg mellan oss :-/.
Men i korthet, en väldigt lyckad hyffsat "lugn" kväll med världens finaste Malin !

Lite slight brottom sådär

2009-08-07 @ 15:59:31
Nu har jag liiiite slight brottom sådär, ska till Malin i Södertälje gästhamn. Senare ikväll drar vi förhoppningsvis ut med Sanna:-)
Nu måste jag sminka mig och klä på mig, för mam&pap kör mig till Flempan! Ses vi i dimman ikväll? ;-) 

Kryssningen

2009-08-07 @ 13:13:41
Gomoorroooon!
Nu känner jag mig pigg igen, åkte ju kryssning ons-tors och jag kände mig som en överkörd grävling som inte sovit en blund på flera dygn igår. Men nu är jag fit for fight igen ;-) Kryssningen blev superlyckad och hur kul som hellst!
Ikväll är det Theo's som gäller med Malin, Linda, Sanna och Caro. Yäyä.

Sexy Bitch

2009-08-05 @ 01:03:48
Ny låt från David Guetta, denna gång med Akon, låter helt galet! Men lyssna på den, den är ju tamejfan klockren!!

David Guetta Ft Akon - Sexy Bitch

Shopping Maniac?!

2009-08-04 @ 20:48:19
tjääääna :)
idag gick jag upp elva och åkte ner till mormor och åt lunch sen drog jag in till stan och mötte upp Malin där vi shoppade lite. Köpte ett par skitsnygga pumps från H&M för bara 399 kr! visar bild senare! Köpte även en skitsnygg ögonskugga i 4 olika bruna nyanser, älskar bruna ögonskuggor! :-) Egentligen hade jag satt en liten shoppingspärr på mig själv och på mitt kort för några dagar, men har man pengar så går det bara inte att låta bli!! Shopping Maniac är nog ett passande ord trots allt ...
Imorgon är det kryssning som gäller och jag är typ hel pepp inför det! Innan blir det lite firande av Linda i Skanstull med tårta och mys! Så det kommer bli en toppenonsdag!

Snart är det Hajen 3 på tv, missa in den ;-)


Dudududududududu

Brunett så hett!

2009-08-04 @ 00:58:10

Jag måste nog säga att brunetter är snyggare, titta bara på mitt hår. Passar så mycket bättre i brunt hår! Dont you think? :-)

I <3 HOUSE MUSIC

2009-08-03 @ 18:46:37
Dom flesta som känner mig vet att jag är största house nörden och jag skulle tippa på att 80% av musiken i min iPod är just house musik!  Älskar typ allt gjort av Klaas, Axwell och kända svenska Djn John Dahlbäck.
Några utav låtarna som spelas flitigt i min iPod är;

Dave Darell - Freeloader (Spencer & Hill Remix) / Jean Elan - Where's Your Head At (Klaas Remix)
John Dahlbäck - Blink / Klaas - Make You Feel
Dirty South - Let It Go (Axwell Remix) / Madonna - Jump (Axwell Remix)





 

 

Brunett igen!

2009-08-03 @ 14:31:55
hellluuuu!
Äntligen är jobbveckan över och en ledig vecka väntar! Inte för att det varit särskillt tungt på jobbet den här veckan utan snarare tvärtom, hellugnt! haha man ska väl inte klaga men ;-).
Guess What?! Sitter med hårfärgen i och är brunett om exakt 20 min!!! YÄYÄ. Ja kommer bli såååå läcker..
Ska fika med frugan Angelica senare! Pöss.